Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek luktar lavendel



Du behöver inte ens ha sovit i min säng för att lavendeldoften ska ha fastnat
Du är min nu
och jag ska ta dig som en lejoninna tar sitt byte på savannen
Det glöder
som solen när den sätter sig i horisonten
så ska du sätta dig hos mig
kväll efter kväll
Vår glöd kommer aldrig att dö
Kärleken har fått en doft,
det luktar lavendel i mitt hjärta.






Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-14 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Målmedvetenheten lyser i denna text, särskilt i orden "Du är min nu och jag ska ta dig som en lejoninna tar sitt byte på savannen". Gillar starkt.
2012-12-14

    ej medlem längre
Låter som målmedveten djurisk längtan. Har du hittat något undrar man..? Snyggt skrivet. Känns som att du har funnit en "nisch"(?) i ditt skrivande kanske, eller så bara babblar jag:) Applåder!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat