Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En person som blivit bränd av kärleken tar sig ton.


Lek inte

Lek inte med
mitt hjärta
Det har blivit bränt
till kol av smärta
Så om din fråga
är på riktigt
är det upp till dig
att ta det första steget
för det är viktigt
Då mitt hjärta är
sargat och sårat
så är jag vaksam
över vem jag släpper
in i mina innersta valv.
Men är du den rätte
så kanske såren kan
läkas av våra själar.
Jag vill inte vara
ogin och dryg
emot dig, men
snälla, ge mig
mer tid min vän.




Prosa (100-ordare) av Johan Brodd
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-14 15:48



Bookmark and Share


  Mirrie
Jättefint sagt om kärleken och dess komplicerade vägar! Känner igen mig en hel del......tillit är nyckeln men hur vågar man, med hela sitt hjärta, ge sig in i något okänt när man riskerar att kanske bli sårad igen....!?

Bra rytm och lätt att förstå. Texten är full av känslor och det märks att den är skriven från hjärtat!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd