Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går troll

En organism
rent behov
Slukar kött
slukar blod
Planterar minnen
hos olika sinnen 
Vaknar till efter rus
bland linnen
En annan individ
samma roll
Tankar på nuet
framtiden går troll
Vill bygga upp nåt
utan beslut
Som påminner om
alltings slut




Fri vers (Fri form) av Zoo
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-14 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo