Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter hämnden



Efter hämnden
stängde han in sig i sin låda

förväntade sig världens jordbävning

Vågade inte se förödelsen
han själv hade skapat


Då det började skrika i magen
gläntade han på locket

Inte fan hade nått hänt


alla ting vore som orörda
trots stormen
som

pågick i hans inre




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-16 00:49



Bookmark and Share


  ULJO
Applåd
2012-12-17

  Rise Little One
Underbar beskrivning...
2012-12-16

  aol
bra man ser bilden framför sej,
2012-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Bra innehåll som målar bilder för mej...:-)
2012-12-16

    ej medlem längre
It just goes on and on....

(life, that is...)
2012-12-16

    ej medlem längre
"quiet in the mind of the people"
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP