Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade underbara rättvisa

det är nog ändå relativt levnadsvärt
att tro att det finns
det där
när jag gett upp
när jag bara tänker
när jag förlorat eftersakar
det finns mest viskningar
mitt finger mot dina läppar
du var vuxen nog
att långt färdas
efter lugnets all dess konst
du kvinna i dess smygd
excalibur
det enda
levande




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-12-16 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin