Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR TUNGT ATT LEVA

Det är tungt att leva
man försöker överleva
Ofta är stunderna
då man blundar

Funderar på livet
om det är värt att leva
Sedan kämpar man ett tag till
fastän det känns som om tiden stod still

Varför ska jag begå självmord
när jag inte begått något massmord
Funderar på tanken att bli terrorist
spränga en bomb på regeringskansliet

Eller kanske bättre, gömma dynamit på försäkringskassan
då markerar jag bättre, vad som är fel i trygghetssystemet
Mina ögon trillar igen
jag orkar inte tänka på sanningen

Tanken är tung
kroppen är inte ung
Bestämmer mig ändå för att kriga vidare med ordet
och krypande ålande krälande släpa på korset

Undrar om någon annan, mina tankar förverkligar
det känns inte helt overkligt
Vi skapar bomber
människor som lever som zombier

Sjuka med värk
utan pengar utan allt
Ingen mat bara kallt
inget hus inget ljus

De har ingenting att förlora
på att mina idiotiska tankar fullborda
Dom har rätt att göra revolt
när de utsätts för en komplott

Vi har för dem avskaffat empatin
då får vi räkna med psykopatin
Hör min varnings ord
innan jag blir levande begravd











Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-12-16 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP