Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så du stavar fel

så du stavar fel, du stavar fel.dU stavar. d

tappar och stavar. blåbarsoppa och hemslöjd up your ass.
för tjyyyven. dom sa det igår. eller va det idag ??

3-1 5-0 0 0 . tnk. tanken är full. TNK: allt

allt. tanken. lilla resa. lilla resa. med tanken full

pimp my brain. trodde vi skulle få garaget.
aj aj. cultural impovisation.

club total. surredo. adde. balle. serrenado.sol. solonoed.

ähh-. total. improv. nachos. catchém all

alla dom roliga åren.

tappar som stavar

stENrik. ja tackl




Fri vers av stockhausen
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-02-17 00:47



Bookmark and Share


  K*
woooh! jag fattar ingenting - men faller för det ändå. ordsprutan.
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen