Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVPORTRÄTTET

En svag nyans
av ett ljus någonstans
Skimrar i mörkret
väldigt dunkelt

Försöker se
vem det är
Men ser ingenting
av någonting

Plötsligt dyker han upp
kan se honom utan lupp
En olycklig själ
som färgats av livets gräl

Han nickar igenkännande
ler ett stelt leende
Konstaterar att ögonen slocknat
och ansiktet skrynklats

Tiden har slagit hårt
på det helvete han genomgår
Livet är på väg att försvinna
ser jag i spegeln som ser mig brinna






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-16 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP