Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om barnen utan liv,framtid,krigsmaskiner


barnens glömska


varje dag barn springer

barn som skrattar o ler

en del som gråter
av ensamhet o förlust

en del som har glömt hur

dom flesta barnen vet hur
man leker roliga lekar

mellan skogar o snår
plaska med fötterna

leker tafatt
mamma,pappa,barn

spelar boll mellan
ruinernas förfall

lika glada o orörda
så sköra

många som undrar
vem är tomten
var är mamma

många barn som
har glömt vem dom är

det dom inte glömmer
är kolven i sin hand

fingret på avtryckaren

överleva.




Fri vers av mb74
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-02-17 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74