Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag klok

Är jag klok
eller korkad
Osund
eller bara dum

Jag gråter idag
på min födelsedag
Minns min lillasyster
det gör mig dyster

Hon dog för en evighet sen
ändå känns det än
tankarna fastnar i hjärnan
drömmer mig kvar i dåtiden

Tårarna trängs
känns som om ögonen sprängs
Kämpar för att hålla dem inombords
för att inte släppa dem utombords

Men det går inte
en och annan lyckas
Komma på print
på min kind

Men det är hon värd
min kära lilla syster
Som aldrig var dyster
hon var mer än guld värd

Men Gud tyckte hon var snäll
för snäll
Så han skonade henne
från detta dystra samhälle

Tog henne bort från mig
på min födelsedag
Kanske för att lära mig
så att vi i nästa liv

Får vara tillsammans
på samma ställe














Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-17 14:09



Bookmark and Share


  Nattviolen VIP
Ja vi kommer nog alltid sakna dem som vi håller kär. Även om det går en evighet. Men jag brukar lägga mig ner och blunda och tänka mig att jag umgås med dem jag vill umgås med som inte längre lever kvar här i mänsklig form. Det tröstar ibland.
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP