Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du vill leva fri


I ett med naturen

Kunna göra lite vad du vill i ren harmoni

Bara pollenera blommorna när du känner för det

som ett litet honungs bi

Men inga obligationer

För det vill du visst stå dig bi

Bara sjunga på din egna lilla melodi med ett

fruktansvärt skri

Då tycker jag att du ska fortsätta göra det

Ha det så gott

För själv så ska jag nu gå och äta mig en tallrik

med fil och Musli..

Ken Cassel
17/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter trevligt, båda två, finns ingen fil här...:(
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel