Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbordet,,,




Om folk skulle vara en maträtt på julbordet,
skulle de vara lutfisken,
smaklösa och torra,,,


Fast jag skulle vara Andersson frestelse,

men du vet inte vad jag innehåller,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 18:41



Bookmark and Share


  Nanna X
jag måste tillstå att Larz kommentar nedan var riktigt rolig! god jul (om man vågar säga det...)
2012-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Frigående ansjovis?
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten