Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill komma in / men behöver hjälpen di


HJÄLP

Hej
Skriv till mej
Åsa Freij
Jag fattar ej
hur jag ska nå fram till dej
och dej, och dej, och dej...
Det här var ingen tjusig poesi
det var mer utav ett skri
för att komma i kontakt
som hittills inte stått
som du väl här förstått
i undertecknads makt
som sagt
Jag har litet mera gåva
vågar jag nog lova
att skriva dikt och mycket annat
än hantera internet
där jag är utan vett
ja, dum så helt förbannat
Därför har ock allting stannat
vid intresse anmält att få vara med
som rimmar-smed
men inte har en enda dikt
av ringa, eller större, vikt
jag lyckats att få in ännu
kan du hjälpa, kära du,
som försökt från redaktion´
utan reaktion
från mej
försöka än en gång
fast väg syns lång
med sådan hopplös tjej




Övriga genrer av Åsa Freij-Söderberg
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-17 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Freij-Söderberg