Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Erik Johansson, http://erikjohanssonphoto.com/


Det underbara med människor är att jag förstår mig inte på dem.

Det underbara med människor är att jag förstår mig inte på dem.




Övriga genrer av oLaVie
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-17 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så läckert det du menar, det du säger, ensamhet är visst allas värld
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

oLaVie
oLaVie