Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mening

Den beskärda delen när jorden går under
Det är den jag borde förbereda mig på
Till helvetet med en visslande fart
Ja, Maria, så kan det faktiskt gå

Du hade inte den jävla haspen på

Utan tro
Totalt intotalitär
Som en totem utan djur
Som skur utan ur

Som obskyr utan kyr
Skit i K:t
Jag nöjer mig med yr
Med stora bokstäver
Lägg till det där förbannade utropstecknet också




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-18 11:04



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Bra! Hela texten känns lekfullt innovativ och fräsch i sin lek med upplösningen av orden efter den dramatiska inledningen.
2013-01-16

  Stefan Albrektsson
Wow, vilken ljuvlig text - du driver mig frammåt med förundran inför varje ny rad! Bravo (och med utropstecken som jag lägger till!!!!!!!!!)
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide