Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga utsikter

Himlen har fallit ner på mark
Brett ut sig över gator
och park
Jag skär mig på makrillplåt och förbannar industrialismen




Fri vers av maria kide
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-25 11:58



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
"Himlen har fallit ner på mark och brett ut sig över gator
Och park"

Verkligt bra.
2017-10-12

  Anya VIP
Den inledanda meningen är så talande och igenkännande. Jaa himlen kan verkligen falla ner och bre ut sig. Den andra meningen är en intressant vändning.
2016-01-31

    ej medlem längre
gillar skarpt,Maria.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide