Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkompensation


Det finns människor som är så små att de anser sig större än andra
Det är litet




Övriga genrer (Aforism) av maria kide
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-11 12:50



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Oerhört sanna ord! Hur kommer sig detta faktum må man undra, ett förstorat ego kanske?
2016-01-11

  Anya VIP
Jaa! Så bra och stor i sin litenhet. gillar mycket!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide