Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det tar mer än det ger


Gökboet

Fridsamhetens famnar stod med armarna hängandes utmed kropp
Tunga tomma händer
Nedslagna ögon förbrukade av synvilla, obeveklig realitet
Och mer
Tömda på anlete(t)s (s)vett
Och tårar

Omgiven av dårar





Fri vers av maria kide
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-13 12:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du har målat en stark bild med dina ord.
Ser den för min inre syn.
2015-03-15

  KattenKin VIP
Fin beskrivning av den fridsamma trasigheten som vårdas av dårar.
2015-03-13

  Anya VIP
Ja ibland känner man att man hamnat i Gökboet...det har hänt mig. Och precis som i Gökboet vet man inte om det är de galna som är friska och de friska som är galna.
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide