Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är julafton här

Snart är julafton här
dagen är för många kär
Årets högtid för barnen
med klappar under granen

Glöm gärna snapsen
och tänk på motsatsen
Drick vatten
låt barnen njuta i natten

Om ni nu ändå tar en
tänk fortfarande på barnen
Ta inte flera
försök spriten reglera

Då gör ni julen lycklig
och kan känna er skicklig
För att ni presterade ert bästa
och tänkte på er nästa

Barnen ska snart växa upp
och vakna med morgondagens tupp
Låt dem då minnas
en jul i minnet värd att finnas






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP