Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i sänder

det blåser kallt omkring mitt lilla hus
det ilar kalla stråk emellan springorna
där väggen skälver

jag har byggt mig jag har tätat
jag försökte sätta färg på tillvaron
men trygghet?
ingen
en dag i sänder inte mer

det blåser kallt därute nu
så skyddslösa vi är - envar i sitt
så lika 





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-18 14:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en dag i taget...ta den som den kommer...inte oroa sej i förväg...
2012-12-18

  Larz Gustafsson VIP
En dag är alldeles -ursäkta uttrycket - lagom
2012-12-18

  walborg
Vår utsatthet delar vi om vi tänker efter.
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger