Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har en viss förtjusningsgrad angående säckar i denna släkt ^^ Lyx är det - så tack!


2ndHand - klapptack

 

färger former funktion
sinnens friktion som i en julklappssäck


frasande själens minnen
ljudet av tyger



nyfikna fingrar



viks ihop
viks upp och mäts
viks ihop igen

provas
provas igen


(det som aldrig blev fick bli
det som nästan blev blev helt
igen)


en sidenpyjamas med hundra nallar
ja varför inte

 

kramnallar

svävar i en champagnehimmel
glansig

halkar runt i mjuka drömmar
i lika mjuka sömmar

 

 

vi frossar
bland travar 2ndHand
med åh och wow ända mot kosmos 


seglar tanke hem

till vän
en kullerbytta bytt bytt och nytt för oss


kommer igen i glatt humör
i återsändning nu


i annan andra användning
av många till er tillbaka trallar

 

från oss och alla nallar
tack

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri