Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: 120 års jubiléet av Nötknäpparen (Nutcracker suite) av Tjajkovskij


Aforismer: Vintertriptyk [Nordstiernan]

~*~

Näringskontroll

Allt som är hälsosamt smakar hö

korngräs
blåté
och mullbär


Ferdinand

Likt tjuren Ferdinand under sin ek
som Napoleon på sin hemö
betrakta naturen

Naturen

Där svanarna styra
och varje liten myra

27 Nov 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-18 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP