Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett land....


I ett land av ingenstans fanns livet och

bortom mig själv fann jag en källa.

Något stort och något litet inom mig,

fick välja en väg som fann vägen hem.

Jag funderade och ville från mitt djup

önska, att dagarna själv inte varit så få.

Sekunder, minuter, dagarna ja räknas!

Längtan blir snabbt till åtråvärda år....

Förnuft eller kravlöst begär, fångar varje

slaviskt själ till att vilja ha mer. Av tid eller

sak, ingen utan skuld sig har sagt ha mer.

Orden förblir, dock en mans begär. Att

kunna se sina barn tryggt växa upp, utan

att i sitt oförstånd ta något för givet.




Fri vers av stefan.g
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar text som rör vid så mycket av det som är väsentligt.
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva