Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar livet!




Jag har sett alla bakgårdar, jag har sett smuts och förbannelse, men jag, jag har överlevt och jag vill bara berätta för dig, så länge du andas, så länge blodet cirkulerar i din kropp, då finns det hopp,

det finns alltid hopp om en morgondag,

glöm aldrig det....




Fri vers (Fri form) av genni VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-19 00:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livsgnistan
2012-12-31

  Larz Gustafsson VIP
"Vi väntar på en härlig morgondag
då vi ska möta Jesus du och jag"
2012-12-19

  Bibbi VIP
Så sant.
2012-12-19

  anits VIP
Så fint och hoppfullt skaldat
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP