Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje år..vid denna tid


den årliga ordstädningen...

det var så dags
för den sedvanliga
ordstädningen:

varje ord skulle
dammas vändas
vädras vägas
tvättas

lappas strykas,

kollas på i bra
ljus:

om man kunde
använda dem,

eller kassera-

få plats för
några nya,
fräscha




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-19 01:29



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket kul text som fick mig att le
2012-12-19

  Rise Little One
Strålande text, då har jag nåt att göra under helgen som kommer ;)
2012-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Nu fick du mej att skratta...kul text...
2012-12-19

  Dufvenberg


Ett verbalt ordslut.
Bra!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran