Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grand Hotel i all min ära


Allt tyngre blir mina steg
ännu mer avund
rätt tung feghet
jag dömde aldrig felsteg
av blandningens dåliga drinkar
som ett väsen
av dess märkliga tystnad
all dess religion
varför egentligen engagera sig
så många totalt
rent förstörda
utan stoltheten
att erkänna det




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-12-19 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin