Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontan-publicering på tröttkvisten, som kanske inte ens har en logisk tross igenom - poesi ur sin tröttaste form. Puh-esi möjligen.


förädling av drygheten i enochenhalv meter

 

 

kort är i alla fall inte längst
om där finns längre


och längst är
ändå inte säkert längst
om där finns kort på längre
än längst

och om kort på kort
är lika med kort på längst
så är kort på längst inte längre längre
än längre

och bara nästan längre än kort
som är längre än både längst och längre


på mina kort är jag kort
om man ska vara längre än långrandig

annars tvärrandig
så jag inte ser så lång ut


men det är bara en synvilla

 

för det mesta är jag längst där jag är som kortast bland långa
men bara nästan

 

ungefär hälften ser jag inte längre
alltså måste jag befinna mig bland övermedel i måttandet

och ungefär hälften ser jag och de är alla i förhållanden då kortare
så jag är nog ganska lång

 

och det duger så bra så

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-19 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri