Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


trädstams talan

decembers kala
svarta trädstam
reser sig stolt
i snölandskap
grova grenar
skapar jordens och
himlens tecken
var gren sprider sig
ut i tunna skira
nät
av kvistar
skira mönster
av rottrådars
väv i jord
påminner oss
att varsamt vårda
sköra rottrådar
att emotta
jordens fruktsamma
kraft




Fri vers av walle dickson
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-19 12:21



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
En underbar dikt med välformulerade varma ömma ord. Tack!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson