Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ballerina.

Som en ballerina står jag på tån,gör min piruett!
Fortare, fortare snurrar jag!
Blundar och känner hur allt negativt flyr från mig!
Känner tårar på min kind, jag ler
av glädje!
Sakta, sakta slutar jag snurra, står kvar i min position känner mig stark!
Vilken känsla i kroppen, tänk om det var så lätt...




Fri vers av Angel of love
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-19 18:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en känsla av att få skaka av sig all oro all ledsamhet...Vackert formulerat..kram
2012-12-20

  E.Eriksson
Testa :) det kanske hjälper! Dock kan det nog vara snurrigt :)
Ja, tänk om allt var lätt :) kram
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love