Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtar på loftet


Små nissar yrslar omkring i det så stora sagolika slottet

Stressar så här inför jul

För klappar ska slås in så att alla barnen så här mitt

i vintern

ska få ha det lite kul

För pojkarna så är det hårda paket som gäller

medan det för flickorna är mjuka

Och allt det här ska vara klart på julafton

Packat och klart, för annars så kommer tomten

att bli lite sur

Och det är det sista som nissarna vill att han ska vara

när han ska åka iväg med sina renar

på en riktigt lång tur...

Tomtar på loftet

Ken Cassel
19/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-19 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Julmysigt!
2012-12-19

  anits VIP
Härligt skaldat Ken, gillar den här
2012-12-19

  Dufvenberg


Kul rimmat!! Bra.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel