Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför håller du mig kvar?



Jag tappar andan i din famn, fastnar mellan dina armar och smutsen på golvet. Dina armar är starka och du bär upp mig mellan skrik och förtvivlan.

Hjärtslagen stannar, smulas sönder och sprids som askan med vinden.

Men du håller mig hårt och mina tårar fuktar dina ögon. Dina naglar fastnar innanför min hud, besluten att hålla mig kvar.

Vad har vi tillsammans,

förutom ett söndrigt inre och trasiga pupiller?




Fri vers (Fri form) av genni VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-20 00:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat, gör ont att läsa.
2012-12-20

  Larz Gustafsson VIP
"Set me free, why don' t you, baby?
You just keep me hanging on..."
2012-12-20

  Bibbi VIP
Mycket berörande.
2012-12-20

    ej medlem längre
Jättevackert !!!
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP