Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Money, money, money...

-What did you learn in school today
the little boy of mine, tell me Clay...
-We today were told
that our school is now sold!
-What does that mean? -More you have to pay!










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-20 00:37



Bookmark and Share


  ULJO
Som en amerikansk protestsång, bra skaldat
2012-12-20

  Lars Hedlin
bra skaldat!
2012-12-20

  Tarantaran
Du fångade sanningen fint...
med några delikata engelska
ord och rim..! Welldone
could we say too...because
of that love for the English
language which flows in our
veins... so quietly ..sweet
and strong...:)
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt