Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idéslut

 

Ingen idé
jag har ingen idé
om vad jag ska säga
eller göra
undrar vad jag ska säga
till dig
allting känns sagt
men inget är gjort
allting är tomt
jag har ingen idé
ingen idé




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-02-17 12:40



Bookmark and Share


  ia VIP
känns lite som övegivenhet...
du förmedlar bra
kanske är det så ibland att man har gett allt?
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh