Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fnöske?


vacker
men torr

aldrig ?
glam
eller eld




Fri vers (Fri form) av fröken ek
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-20 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek