Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla barn

Min lille pojk.
När jag ser dig springa och hoppa och skutta
blir jag glad.
Fylld av kärlek och ett uns av sorg. Eller vemod.
När jag hör dig skratta skuttar mitt hjärta.
Du hör till mig.




Fri vers av fröken ek
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek