Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1+1 = <3

Ditt hjärta
Ditt gryn
Det är jag

Och jag
känner din
hand runt
mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av fröken ek
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-06 14:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kul med matte,
ja är matematiker!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek