Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

Det är så självklart
Som att jag tagit sjuhundra självklara kliv framåt
Sjuhundra mycket försenade steg
Sedan plötsligt
En liten känsla av tappat fotfäste
Bara en liten.
Stund.




Fri vers (Fri form) av fröken ek
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser och tänker
" tack för alla snubbelsteg"

:)
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek