Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mjuka pappa

Jag vill vara liten.
Jag vill vara stor.
Alla rum jag byggt
har fått en plats där vemod bor.




Bunden vers (Rim) av fröken ek
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek