Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter två års uppehåll längtar jag efter att skriva


Tillbaka

och tänker att jag inte längre kan
att orden som tidigare flödade försvann
näe, jag misstar mig, det är inte orden, det är tiden
det nya lilla hjärtat som behöver tas om hand




Fri vers av fröken ek
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-22 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek