Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mammas hopp

Allt det hopp man lägger i sina barn.
Sina barn. Ens fortsättning.
Det är oerhört.




Fri vers av fröken ek
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek