Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postkort

Ens känsla av sorg för förlorad anständighet,
smyger sig in bakom ilskan, föraktet,
den skarpa smällen på käften.

Obönhörliga verklighet, spelar en sång
som tangerar vår mänsklighet - Fairytale of New York.

Jodå.




Prosa av hansensson
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-20 15:49



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

ngn slags skön ärlighet
den här. Tycker mkt om;
2012-12-21

  ellanb
jag tycker om denna, speciellt andra strofen.
tack också för din kommentar, i jul ska jag försöka knåpa ihop lite fler rader om tide/ familjen tillåter.

2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson