Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spontandikt i efterdyningarna av etablissemangets löjliga överkänslighet på temat kränkning. Och ett antal meningsutbyten här. Min tandsköterska pratade oavbrutet om detta i går. Fick inte en kanyl i vädret!


Kränkningskräken

Är av bitterhet de dränkta
De som ser sig såsom kränkta
Dessa orden, de är tänkta
Till de bittra bliva skänkta
Ett utav de värsta lyten
Ett av surhets bästa byten
Är att önska gratis vandra
där betalning sker av andra




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-20 19:26



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ja, den rann ju geschwint ur dig, precis som min sång på samma tema. ;-)
Skål för dig och alla andra som förmår skilja agnarna från vetet!
2012-12-20

    ej medlem längre
Ibland drabbas även ord av inflation... och kanske devalvering?
Hänsyn är en fin egenskap.. men att behöva tassa på tå för att inte någon skall känna sig kränkt är inte så kul.
2012-12-20

    leelee
Ja, ibland blir man förvånad förstås. Och det är klart att det känns lite begränsande ibland när man måste ta hänsyn till andras känslor. De som tolkar en på ett annat sätt än man kanske avsåg. För man VILL ju inte kränka någon. Men å andra sidan vill man ju få vara sig själv också. :-)
2012-12-20

  walborg
Bra Anders
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki