Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan bandit!

En skön riddare från Frustning
ber dam ta av sig allt även bröstring
hon la sig naken
han slänger sig på raken
aj sa hon du tog ej av din rustning




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-20 20:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jisses,,,magplask,,,,,,,
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt