Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varelse


Ett levande ting

Mötte på henne som hastigast på tunnelbanan

Önskade genast att jag på henne hade första tjing

Så därför frågade jag henne helt spontant om hennes

mobilnummer

Och när hon då glatt ville ge mig det så sa det bara

Ka tjing!!!


En varelse

Ett levande ting

Och i dagsläget så är hon numera bara min

Så vad ni nu än gör

Förnedra inte er själva killar, för då så lär det bara bli ni

som kommer att trilla pin

För med mig så vet hon vad hon får, och vad hon har

Hon vet att jag är helt underbar

Ja, jag är en för henne, en Superstar

Och där står jag med hela mitt inre i full spinn

Står där och trampar som en liten katt

Men låt inte skenet er nu bedra

För när det kommer till min varelse så är hon min

värdefullaste skatt

Alltid så full i skratt

Och vad kan man mer önska sig än lite sådan ljuvlig

tillgivelse och kärlek ifrån någon

som man själv bara älskar och tycker om

En som man mer än gärna bara vill ta fatt

varenda dag..

Ken Cassel
20/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-20 23:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ka tjing... vilken härlig dikt... pling....
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel