Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dag, denna dag - glad den är idag


slipers; lösryckt

 

 

så blev det så
A Dios


vilja åter
i återkomst


brända böckers raka ryggar
så blev det så


skyggar nu
för ditt du gör ont



mina viljor skrattar aldrig förrän fot når perrong
fnittret som min räls bändes upp


varje räl en möjlighet

 

fniss fniss


varje slipers en tankemiss
varje bult ett ord att leda hem igen


som min räls bändes upp

 

lösa perronger reslust visst
och tusen återstår

tusen i trupp


jag ger upp
det enda viktiga
i orden - det som förstås

 


och visade vägda värden

hur de gås

 


så blev det
åter

hala sulor

 



ha trevligt nu på färden
den förstås

men ej mer än så
Adios

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-12-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri