Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord Som Sårar, Ord Som Helar



Om du låter de ord som rubbar din existens
förbli obesvarade

dör de av sina ensamma tankar


Men svarar du inte
det sanna
verkliga

dör du själv

istället




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-21 13:57



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket kloka ord
2012-12-21

  aol
helt sant klokt sant skaldat, bokmärkes,
2012-12-21

    ej medlem längre
Kloka ord.
2012-12-21

  erkki
Det ligger något i det! God Jul!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP