Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gah. Nu blir det ischoklad!


kanske inombordare bör bordas retroaktivt

 

och det är ju idag det måste ske för igår är gått

 

hädan förgånget
det bordet bör inte längre

 

de där borde som skulle ha orkat vilja lite till
till det borde ville helst ända fram till ett bör


det bör bli så

att borde borde förstå att bör enklare blir till
och i morgon når inga bör alls

 

då ska man isåfall borda i morrn

eller möjligen böra och sannerligen ligger det inte en dold dialekt där också

 

vem kliver på skeppsrelingen innan skeppet är i hamn
möjligen det borde som redan är ombord

det bör man ta i beaktande
att det kan

 

komma retroaktiva borden tillbaka
då har vi nog lyckats borda

i förväg det som man inte bör

men man slipper fraktkostnaden
trots några fyrbeningar till

 

det bör man inte nämna nåt om
om bord ombord

 

det bordet är förbjudet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri