Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..å så tar vi och plockar mat-roser då, sa bonn och sträckte på ryggen! (värd en gahh, denna också.) Kanske. En rygg-tanke


rederihaveri; kan eller kan inte ske - kanske kun de' aldrig hände

 

 

i ett kanske
kan det ske
men bara kanske
annat är det med kanske alltid

 


speciellt vid kantid
är det svårdefinierat
om där istället finns

fler
eller inga alls
men om inga alls blir det än värre



kanaldrig låter som en båt
kanske mer en plattityd i jämförelse
för kanske kan kanskepp också räknas in
ibland

 


jag brukar ju komma på eftersläp
ganska platt i tydningen av

ord - som post postumt pot pourri

 

ganska visset

Hälsn. /PP - ordmarodör och infiltratör i förvrängningskonsten

 

 

skettgivare-igen-tagare hette det visst en gång i tiden i
Hälsingland.
Varsågod - Näh, förresten hit me't!

 

kan ske missförstånd kanske

 

förfining  har skett
härmed utnämnd till Retoriker

 

polemiker
taktiker in mindiker
mobiliker på da feeliker i kraniologi

 

kärt barn
ett namn på varje kvarnvinge
mal

 

mal

 

mal

 

 

(även stenar tar slut, sa Mjölner och körde skallen i backen)

 

 

varje ord
lämnar spår

cellminnen

 

 

påverkar sinnen
påverkar

 

påverkar

 

 

kroppsspråket
alltid ryggen sist i en bränd bok

alltid ryggen sist
som råg

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-12-21 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri