Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Närhet



alla dess rosor
där du aldrig var
Jag tror
all dess värme
är lite konstig
när du kuvar
fanns det något värde
av det
att du någonsin
ens fanns
minst nyansen
en tårfylld dag
om du ens
kunde ljuga
dess försiktighet
eller
något det där




Prosa av Marvin
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin