Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta på mig!

Min kropp skriker av längtan
Vill känna din närhet, dina fingrar på min hud
Känna lusten inom mig vakna
Ta på mig!
Rör vid mig!
Utan beröring dör jag




Fri vers av phenomena
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-22 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena